Havuz Kış Bakım Kimyasalı Nedir? Nasıl Kullanılır?

16-11-2023 11:01
Havuz Kış Bakım Kimyasalı Nedir? Nasıl Kullanılır?

Havuz Kış Bakım Kimyasalı Nedir? Nasıl Kullanılır?


Havuz Kış Bakım Kimyasalı kış boyunca havuzunuzun bakımına yardımcı olacak ve yüzme havuzunuzun daha uzun ömürlü olmasını sağlayacak bir havuz kimyasalıdır.

Kış aylarında havuzda oluşacak yıpranmayı en aza indirmek için havuzu su dolu bir biçimde sezona kadar bekletmek doğru olacaktır.

Tüm kış kullanılmayan yüzme havuzu suyunda larva oluşumunu engelleyerek, suda oluşacak sineklenme ve böceklenmenin önüne geçilmesini sağlamaktadır.

Doğru yapılan havuz kış bakımı ile yaz sezonu boyunca kullandığınız havuzunuzun daha sağlıklı olmasını sağlayabilir, havuz bakımı maliyetinizi de doğru bakım ile azaltabilirsiniz.

Havuz Kış Bakım Kimyasalı Nasıl Kullanılır? Havuz Kış Bakımı Nasıl Yapılır?


Yaz boyunca temizliği ve bakımını düzgün olarak yaptığınız havuzunuzu kışa da sağlıklı olarak hazırlamalısınız. Böylece en az çaba ile maksimum fayda sağlayarak kışı kolaylıkla atlatıp sezon açılışlarında oluşacak maliyeti düşürebilir, hem maddi hem de iş gücü olarak tasarruf edebilirsiniz.


Sezon sonunda havuzunuzu kapatmaya karar verdiğinizde sırasıyla şu işlemleri yapmalısınız:


  • Havuz temizliği yapılarak suyun klor ve ph değerleri ideal duruma getirilmeli. Havuz suyu girilecekmiş gibi temiz, berrak ve pırıl pırıl bir hale getirilmelidir.

  • Yüzme havuzundaki her 10 ton su için 40 litre Sinada Havuz Kış Bakım Kimyasalı havuza doğrudan katılmalıdır.

  • Havuz dip emişi 1 gün boyunca sürekli çalıştırılmalıdır.

  • Kış boyunca her 15 günde bir devirdaim 4 saat çalıştırılmalıdır.

  • Çok yağış alan bölgelerde havuzda meydana gelebilecek taşmayı önlemek için havuz suyu seviyesi havuz lambasının 10 cm üzerine kadar düşürülmelidir.


Kış sonunda yaz için hazırlık yapılırken suyun tamamen boşaltılmasını, havuz yüzey ve parça temizliğinin yapılarak yeniden doldurulmasını tavsiye ederiz.


Havuz Kış Bakım Kimyasal Fiyatı Ne Kadardır?


Tüm havuz kimyasallarında olduğu gibi Havuz Kış Kimyasalı satın alırken de güvenilir markaları tercih etmek gerekir. Merdiven altı üretim yapan firmalardan alınan sağlıksız, tarihi geçmiş ürünler hem havuzunuza hem de uygulama sırasında ve sonrasında sağlığınıza zarar verebilir. Uygun bir ekipman ile doğru ölçülerde ürün kullanarak maksimum fayda elde etmeniz mümkündür.

Havuz Kış Bakımı Kimyasal maliyeti başta size gereksiz gibi görünse de sezon başında alacağınız yüksek fayda ile işinizin kolaylaştığını göreceksiniz.

Üretici firma garantisi ve pratik kullanımı ile Sinada Havuz Kış Bakım Kimyasalı'nı hemen sipariş verebilirsiniz.






IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.